Wat opdrachtgevers en samenwerkingspartners over mij zeggen:

Irene Siekman kwam bij Creatief Schrijven aan boord voor de organisatie van het Europees Kampioenschap Poetry Slam. Ze werkte zich snel in en ging bijzonder planmatig te werk om op een efficiënte manier tot een bijzonder mooi resultaat te komen.
Irene is betrokken en gedreven, werkt zelfstandig en zet graag de puntjes op de i. Ze communiceert vlot en haar social media skills hebben zeker  geholpen om het EK meer uitstraling te geven. Irene was voor dit project echt de geknipte projectmanager.

An Leenders – Directeur bij Creatief Schrijven

 

Als participatiemakelaar werkte ik graag met Irene samen. Of het nu gaat om poëzie/taalbevordering, theater/eigen grenzen verleggen of een actie om met behulp van kunst en cultuur een wijkcentrum open te houden? Niets is Irene te gek als dat maakt dat iedereen mee kan doen en kan genieten van een flinke portie schoonheid!

Janneke van der Meulen – Opbouwwerker bij DOCK

 

Ik ben elke keer verbluft als ik het engelengeduld zie waar Irene over beschikt. Dat geduld zorgt tegelijk ook voor een rust en een kalmte waardoor elke speler – ervaren, onervaren, extravert of juist introvert – goed tot z’n recht komt. Articulatie kan beter? Gaan we aan werken! Onzeker? Geen punt, we maken de rol zo groot of zo klein als je zelf wil. Maar: als er gewerkt moet worden wordt er gewerkt, en hard ook.

Maarten van Krimpen – Regie-assistent bij Werklicht

 

Zeer interessante, leuke en leerzame lessen gehad van Irene. Ze is in staat om de toneelkunst toepasbaar te maken en daarmee mensen te helpen om (nog) beter over te komen. Een hele goede manier voor mensen uit het bedrijfsleven om op een hele andere manier te werken aan hun presentatie door middel van toneeloefeningen. Een aanrader voor iedereen die wil werken aan hoe hij of zij overkomt.

Martijn Derks – Supply Director bij Mars